Täpimandala maalimine

Täpimandala maalimine

Toimumisaeg

05/02/2024    
18:00 - 21:00

Hind ja broneerimine

Bookings closed
Juhendaja: Janne Seli/Jandala Art

Tule veeda õhtu mõnusalt rahulikult kulgevas töötoas, kus õpid täpimandalat looma.
Mandalad paeluvad väga paljusid üle kogu maailma. Kes on õppinud neid looma, teab milline teraapiline ning rahustav mõju neil on. Lisaks saab neid luua taotlusega, kas endale või lähedasele.

Töötoas teeme algusesest lõpuni kõik ise:
– aluse värvimine;
– mandala raamistiku loomine;
– täpitehnika õppimine;
– mandala loomine 30cm diameetriga alusele.
Õpitoa hind sisaldab kõiki vajalikke vahendeid kohapeal mandala loomiseks, tee, kohv, snäkk ning töö saad pärast endaga kaasa.Varasem kogemus pole vajalik. Eelnevad töötoad on näidanud, et kõik saavad ilusti hakkama 🙂 Tule kindlasti mõnusasse rahulikku kulgemisse.

HIND: 30 € sisaldab kõiki vajalikke materjale koha peal loomiseks. Koha kinnitab ettemaks täissummas kontole: EE091010011659065226 Janne Seli Kirjeldusse: täpimandala ja sinu nimi Kui selgub ennem töötuba, et ei saa ikkagi tulla aga on tasutud, siis saad osaleda järgmisel sobivas töötoas.

Töötuba viib läbi Jandala Art. Janne on mandalaid loonud juba üle viie aasta ja naudib enda käel õpitud tehnikate ja nippide edasi andmist. Kui soovid põnevat mandala loomise üritust enda sünnipäeva peona või firma üritusena, siis võta julgelt ühendust selijanne(@)gmail.com

Broneerimine

Broneerimine on lõppenud.