Kuivade värvikristallidega kaardid

No ma kohe pean alustama algusest 🙂 Ma ei tea, kas seda juhtub ainult minuga või juhtub selliseid asju teiste õpitubade juhendajatega ka? Ma suutsin jälle õigest sihtkohast mööda sõita, sel korral nii umbes 8km. Kõige pikem möödasõit on mul olnud 80km, kui ma sattusin Lääne-Virumaa Kurtna küla asemel Ida-Virumaa Kurtna külla.  Nüüd taaskord sekeldused Ida-Virumaal.
Kokkuvõtvalt magasin maha suure Toila sildi ja takkapihta ka Voka viida ning oma viga taipasin alles, siis kui olin jõudnud Sillamäele. Hea, et piir ette tuleb :-), muidu teab kuhu välja sõidaksin.

Aga üle pika aja tegin taas kuivade värvikristallide ja templite töötuba. Kaunid tulemused räägivad iseenda eest.

Et selliseid kaarte teha, vajad sa:

Kõik vajaliku leiad Teeme Teistmoodi e-poest ja kauplusest kohapealt.

Kaartide õpituba – kuivade värvikristallidega kaardid. Juhendaja Jaanika Aasrand
Kaartide õpituba – kuivade värvikristallidega kaardid. Juhendaja Jaanika Aasrand