Scrapbook album pisipoisile

Kas sul on ka vahel nii, et mõned asjad kipuvad pooleli jääma? Minul nii on. Võiks öelda, et mul on “doktorikraad” ehk Phd –project half done đź™‚ ehk kast pooleliolevate projektidega on ĂĽsna suur. Selles on mitu scrapalbumit, mis ootavad oma aega.

Olen ääretult tänulik kliendile, kes niiväga soovis scrapbook beebialbumit. Ma ei oleks  jõudnud seda teha aga kuna põhi oli olemas ja paar valmis tehtud lehte ka, siis julgesin lubada. Olin alustanud sellega 2016 aastal :-). Siis valmis samasugune album tĂĽdrukule.
Rõõmu ja positiivset laengut jagus mitmeks päevaks, kui see ükskord valmis sai.
Mulle isiklikult meeldib albumite puhul puhtam joon, mitte niiväga ĂĽlekaunistatud ja jätan ruumi ka fotodele. Sellesse albumisse mahub umbes 45 10x15cm fotot  ja 40 fotod mõõdus 13x8cm. Sellised albumid on ikkagi ĂĽsna mahukad.

Kui soovid ise midagi sellist valmistada, siis soovitan järgmiseid tooteid: