Fotoalbumid ja mahukad mälestustelaekad beebidele

Märtsikuu on siis see verstapost, kui kõik läks uppi :-). Kõik muutus nii, nagu ei oleks iial uskunud. Minu ülitihedast kalendrist kadus suur hulk õpitubasid ja sünnipäevi. Kui tavaliselt olen harjunud, et mul on kuus üks või kaks vaba päeva, siis nüüd on mul isegi 3-4 vaba päeva jutti.

Lapsed on selle üle väga õnnelikud ja tegelikult mulle meeldib ka.
Olen nüüd poole kohaga õpetaja oma kahele lapsele ja poole kohaga e-poe operaator :-). Ma nüüd shoppan teie eest. Peab tunnistama, et mõne suurema tellimuse kokkupanek võtab tunde aga ma olen iga tellimuse eest väga tänulik. Südamest tänulik.

Seega on mul mõned valmistoodete tellimused venima jäänud. Päevad saavad lihtsalt otsa. Mõned valminud tööd on siin näha aga mitmed on veel pooleli. Ilusate asjade valmistamine aitab muremõtteid peletada. Loodetavasti saab peagi karantiin läbi ja siis ootan kõiki huvilisi õpitubadesse.
Suurem valik tehtud töödest on näha Teeme TeistMoodi Facebooki lehel.

Kui soovid ka endale, midagi ilusat, siis tellimuse saad teha läbi Facebooki sõnumite. Materjalide ja värvide valik on väga lai, kindlasti leiame meelepärase.